zaterdag 17 maart 2018

VPM bij Radio Eenhoorn

Wat een simpele e-mail al niet kan doen...

Tijdens de laatste ledenvergadering werd een ingezonden stuk van Radio Eenhoorn aan de vergadering gemeld, met het verzoek of iemand zich geroepen voelde om contact op te nemen met ons lokale radiostation.
Ons lid Hans de Ruig meldde zich hiervoor en nam contact op met de redactie van Radio Eenhoorn.
Er volgde een afspraak om op zaterdagmiddag live in de uitzending wat over duiven en ons cluppie te komen vertellen.
Nou, dat is gelukt! Hans had gevraagd of ik met hem mee wilde gaan. Samen zijn we naar de studio gegaan in Menaam, waar we hartelijk werden ontvangen door D.J. Brian Notenbomer. Bakkie koffie, plakje cake en een korte inleiding over wat er van ons werd verwacht.
Toch wel een beetje spannend. Koptelefoon op, microfoon voor je mond en ouwenelen maar. Nu kunnen duivenmelkers dat over het algemeen goed, dus dat was niet echt een probleem. 
Leuke vragen, de beschikbare tijd was zomaar om. Na afloop een ferme handdruk met dankwoorden van beide kanten, ook de D.J. en zijn technicus hadden genoten, ook af te meten aan de glimlach op het gezicht van Brian op het moment dat de kwinkslagen kwamen.
Mooi dat we zo de sport en ons cluppie even konden promoten, het mooiste was nog dat we het allebei hartstikke leuk vonden te doen!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten